Ανακάλυψε σε τι είσαι καλή

Είσαι στην περίοδο της ζωής σου όπου χρειάζεται να βρεις σε τι είσαι καλή για να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα ως νέα κοπέλα;

Don't worry! Περάσαμε και εμείς από αυτήν τη φάση της ζωής μας και έχουμε να σου προτείνουμε τα παρακάτω!

 

▪  Σταμάτα να κοιτάς συνεχώς "μέσα σου" και take action!

Είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Δεν είναι όμως καθόλου αποτελεσματικό να χάνεσαι στις σκέψεις σου προσπαθώντας ν ανακαλύψεις τι σου αρέσει και τι όχι. Η λύση σε αυτόν τον φαύλο κύκλο σκέψεις, είναι να μπεις στο facebook να αναζητήσεις εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν και να κάνεις το πρώτο βήμα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Μόνο έτσι θα ανακαλύψεις σε τι είσαι καλή!

▪ Τι κάνεις φυσικά στην καθημερινότητά σου;

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είσαι ήδη σε κάτι πολύ καλή και να μην το έχεις συνειδητοποιήσει! Ρώτα λοιπόν το εαυτό σου: "Τι μου βγαίνει φυσικά να κάνω στην καθημερινότητά μου και το ευχαριστιέμαι;" Αν έχεις απαντήσεις, σημείωσε τις σε ένα χαρτί και σκέψου αν υπάρχει κάτι στη λίστα αυτή που θα μπορούσε να γίνει το μελλοντικό σου επάγγελμα!

 

▪  Παιδική ηλικία και Κομπλιμέντα

Ίσως ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καταλάβεις τα ταλέντα σου είναι να σκεφτείς τι σε ξεχώριζε ως παιδί και τις κοπλιμέντα άκουγες/ακούς συχνότερα. Ακόμα και να μην μπορείς να βρεις απαντήσεις στα παραπάνω, μπορείς πάντα να ρωτήσεις συγγενείς και φίλους!

▪ Get some help!

Όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο δεν είναι ποτέ μα ποτέ κακό να ζητάμε βοήθεια. Ένας ψυχολόγος ή ένας σύμβουλος καριέρας θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν -όχι απαραίτητα να βρεις σε τι είσαι καλή- αλλά να ​βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά!

Βασική προϋπόθεση για να πετύχουν τα παραπάνω είναι να αποβάλλεις το άγχος και να αγαπήσεις τον ευατό σου όπως είναι τώρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@sheandhengo.com

+306989651836

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn