Βιβλίο του Μήνα: Girl, Wash Your Face

Ενημερώθηκε: Απρ 15

της Hollis Rachel


Η Rachel Hollis γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1983 στο Weedpatch της Καλιφόρνια και είναι Αμερικανίδα συγγραφέας, ομιλητής και blogger. Μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε τον σύζυγό της και ίδρυσε μια εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων που ονομάζεται Chic Events καθώς και την ιστοσελίδα TheChicSite.com και τα Chic Media.
Η στιγμή που την έκανε γνωστή στα social media ήρθε το 2015 όταν δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της που αποδέχεται και «αγκαλιάζει» τις ραγάδες της. "Φοράω ένα μπικίνι γιατί είμαι περήφανη για αυτό το σώμα και κάθε σημάδι σε αυτό. Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι ήμουν αρκετά ευλογημένη για να κουβαλάω τα μωρά μου και ότι η πενιχρή κοιλιά σημαίνει ότι δούλευα σκληρά για να χάσω το βάρος που θα μπορούσα" έγραψε σε μια ανάρτησή της η οποία έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Καθώς περιγράφει τη ζωή της στον ιστότοπό της "είναι μια υπερήφανη εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών μαζί με τον μεγαλόσωμο σύζυγό της Dave. Ζουν στο λόφο του Τέξας, λίγο έξω από το Austin, όπου διοικούν το The Hollis Company και δοκιμάζουν ένα νέο εστιατόριο κάθε εβδομάδα σε ραντεβού".

Με την επιτυχία του βιβλίου της, η Hollis και η οικογένειά της έχουν μετακομίσει έξω από το Austin του Τέξας. Δημοσιεύει συχνά βίντεο στο YouTube με γεμάτα κίνητρο μηνύματα.ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Υποψιάζεστε ποτέ ότι όλοι οι άλλοι έχουν βάλει τη ζωή τους σε τάξη και εσείς δεν έχετε ιδέα; Αν ναι, η Rachel Hollis έχει κάτι να σας πει: αυτό είναι ένα ψέμα. Σε αυτό το δύσκολο και εμπνευσμένο νέο βιβλίο, η Rachel εκθέτει τα είκοσι ψέματα (20 κεφάλαια) και παρερμηνείες που συχνά μας κρατούν πίσω από το να ζούμε χαρούμενα και παραγωγικά, ψέματα που έχουμε πει τόσο συχνά στον εαυτό μας που ούτε τα ακούμε πια. Με επώδυνη ειλικρίνεια και ατρόμητο χιούμορ, η Rachel αποσυμπιέζει και εξετάζει τα ψέματα που κάποτε την άφησαν συγκλονισμένη να νιώθει ανάξια, αποκαλύπτοντας τις συγκεκριμένες πρακτικές στρατηγικές που την βοήθησαν να κινηθεί πέρα από αυτά.

Κατά τη διαδικασία, ενθαρρύνει, διασκεδάζει και μάλιστα μαλώνει μερικές φορές, και όλα αυτά για να σας πείσει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να γίνετε αληθινή και χαρούμενη, η σίγουρη γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα που προορίζεστε να είστε. Με απεριόριστη πίστη και αρκετή σκληρότητα, το Girl, Wash Your Face δείχνει πώς να ζείτε με πάθος και να πώς να γεμίσετε τον εαυτό σας χάρη χωρίς να εγκαταλείψετε.


#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER


Το πρώτο βιβλίο αυτοεξυπηρέτησης Girl, Wash Your Face - από την κυκλοφορία του το Φεβρουάριο του 2018 - έχει διατηρήσει μία θέση στα κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία στη χώρα για επτά μήνες, κατέχοντας την πρώτη θέση για 12 από αυτές τις εβδομάδες και έχει πωλήσει περισσότερα από 880.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Το βιβλίο περιγράφεται από το The Washington Post ως μια ανάμειξη από "απομνημονεύματα, συμβουλές κινήτρων, αποφθέγματα της Βίβλου και κομμάτια μιας κοινής καθημερινής συνομιλίας κοριτσιών ".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@sheandhengo.com

+306989651836

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn